Wimperextensions one by one / 3D Russian Volume

 

One By One Wimperextensions

Met deze wimperextensions wordt elk afzonderlijk natuurlijk wimperhaartje met een aparte wimper extension verlengd. Dit geeft een natuurlijk effect. De extensions zijn vervaardigd van een hoogwaardig anti-allergisch materiaal met een vollere aanzet aan de basis, die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde, precies zoals een natuurlijke wimperhaar. Ze worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale bonder (zonder formaldehyde) die zacht en flexibel blijft en beslist geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper.
Voor een verlenging worden ongeveer 80-120 haartjes per oog gebruikt. U heeft geen mascara meer nodig maar mag deze wel aanbrengen als u dit nodig vind. De mascara moet olievrij zijn. Deze is in de salon verkrijgbaar.

Hoe lang blijven deze wimperextensions zitten?
De wimperextensions blijven gemiddeld 4 tot 8 weken zitten, afhankelijk van de levensduur van uw natuurlijke wimper(s).
Natuurlijke wimpers hebben een gemiddelde levensduur van 6 tot 8 weken, waarna ze uitvallen en weer nieuw aangroeien.
Om een mooie volle wimper te behouden, adviseert Stefanie's Beauty om iedere 3 weken een Refill behandeling uit te voeren.
De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set wimpers One by One is 90 minr. Wanneer de klant zich op haar gemak voelt, zullen de wimpers ook minder bewegen en dus is het gemakkelijker om de wimpers aan te brengen.
Een Refill behandeling duurt gemiddeld 60 minuten.
Voor een langdurig resultaat kunt u regelmatig uw wimperextensions laten op/bijvullen. Hierdoor heeft u altijd wimpers op de lengte en dikte die u wenst.

3D Russian Volume Wimperextensions

De techniek van deze wimperextensions zijn heel anders dan de OBO (One By One). Nu word er niet per haartje 1 haartje geplaatst, maar worden er 2,3,4 of max 6 haartjes per haar geplaatst. Dit zorgt voor een hele volle 'bos'. Deze haartjes zijn ook een stuk dunner dan de One by One haartjes. Bij deze techniek worden de diktes 0,05, 0,06 en 0,07 mm gebruikt.

Ook deze wimperextensions blijven gemiddeld 4 tot 8 weken zitten, afhankelijk van de levensduur van uw natuurlijke wimper(s).

Om een mooie volle 'bos'te blijven behouden adviseert Stefanie's Beauty ook deze behandeling elke 3 weken bij te vullen. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set wimpers is 2/ 2,5 uur. Wanneer de klant zich op haar gemak voelt, zullen de wimpers ook minder bewegen en dus is het gemakkelijker om de wimpers aan te brengen.
Een Refill behandeling duurt gemiddeld 60/90 minuten.
Voor een langdurig resultaat kunt u regelmatig uw wimperextensions laten op/bijvullen. Hierdoor heeft u altijd wimpers op de lengte en dikte die u wenst.